Universumin timanttisin energiahoito

Universumin timanttisin energiahoito on mahdollista varata pelkästään itselle tai voit halutessasi nauttia siitä yhdessä ystäväsi tai puolisosi kanssa. 

Hoito tehdään kahden hoitajan voimin, jolloin hoidon teho on mittaamaton. Jokaisen hoitajan hoitotapa ja -energia ovat omanlaisensa, joten saatte runsaamman hyödyn yhteishoidon aikana. Hoidettaessa samassa huoneessa myös tilan energiataso nousee mikä omalta osaltaan parantaa hoitotulosta. 

Energiavajaus voi ilmetä kehossasi erilaisina kipuina ja perustoimintojen epätasapainona, jatkuvana väsymyksenä, sairasteluina tai voit tuntea mielialasi usein alakuloiseksi. Energiahoidolla tukokset pystytään poistamaan ja tukemaan tasapainoista ja onnellista elämää. 

”Aluksi hiukan epäilin onko hoito voimakkaampi, mutta epäilyt karisi heti hoidon alettua. Hannan ja Jaanan yhteishoito oli mieletön kokemus. Pääsin eroon alaselän kivuista yhdellä hoitokerralla. Tulen varmasti uudelleen ja otan puolisoni mukaan.”

Asiakkaan palaute

Kiitos mahtavasta hoidosta, oli mahtava kokemus. Suuri lämmön tunne…MAHTAVAA!

– Jarkko ja Toni

Kaunis kiitos, niin ihana hoito. Parasta, että hoito tuntui omalta, vaikka olin yhdessä ystävän kanssa. Kiitos, kiitos, kiitos.

– Asiakkaan palaute

Kehon ja mielen hyvinvointipalvelut tuottaa SinunPiste