Etäenergiahoito

Energiahoitoa voidaan antaa niin lähi- kuin etähoitona, koska energia ei ole ajasta ja paikasta riippuvainen.

Etäenergiahoito välittää parantavaa energiaa, joka tasapainoittaa energiakenttiä ja voimaannuttaa kehoa ja mieltä. Hoito aktivoi verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä samalla energisoi kehosi luonnollista kykyä parantua. Energiahoito poistaa stressiä ja jännittyneisyyttä. Keho ja mieli saavat kokea syvää rentoutusta. Hoidon jälkeen olo tuntuu kevyemmältä ja onnellisemmalta.

Etäenergiahoidon voit ottaa vastaan omaan aikaan. Valitse itsellesi sellainen ajankohta, jolloin voit rauhoittua vastaanottamaan hoidon rauhassa ilman häiriötekijöitä.

Hoida flunssaa etänergiahoidon avulla

Flunssa on oire sisäisestä puhdistumisesta

Flunssa on kehosi sisällä olevien energiatukosten aikaansaama tila. Kun keho on stressissä eli ylikierroksilla, alkaa keho hoitamaan itseään, etsimään taas tasapainoista tilaa. Flunssa on yksi näkyvä oire, jolloin tulisi osata pysähtyä hetkeksi kuuntelemaan mitä keho ja mieli meille kertoo. Ole siis kiitollinen kehollesi, että se pysäyttää sinut lempeästi kohtaamaan itsesi.

Se mitä kehosta nousee, on mahdollista puhdistaa energiahoidon avulla pois. Energiahoidon avulla voidaan siis vähentää flunssamääriä pitkällä tähtäimellä. Flunssan hetkellä se monesti lyhentää sairastumisaikaa. 

Koska energia ei ole sidoksissa aikaan eikä paikkaan, voidaan hoitoa tehdä myös etänä. Tästä johtuen flunssaoireita pystytään hoitamaan sairastapauksen aikanakin etähoidon avulla.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin sähköpostitse ja kysele pikaista hoitoaikaa. Pyrimme järjestämään akuutin ajan mahdollisimman pian. Akuutin etähoidon hinta on 1€/minuutti ja minimi hoitoaika on 30 minuuttia.

Kehon ja mielen hyvinvointipalvelut tuottaa SinunPiste